Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Kangoeroetraining!
 
12 October 2011 13:28 uur


Op zaterdag 1 oktober was alweer de derde kangoeroetraining. Rond 10 uur begonnen Romy, Dominique, Jelmer en Celine met de spelletjes. Als warming-up wilden de kangoeroes een rondje om het grote kunstgrasveld rennen. Na het rondje  hebben we op het kunstgras stand in de bal en schipper mag ik overvaren gespeeld, waarbij we allemaal op rare manieren naar de overkant toe moesten zonder getikt te worden.
Toen we net op de palen gingen schieten, kwamen Anouk, Julliete en Charlotte ook meedoen. Het schieten ging al heel goed. Er werden veel doelpunten gescoord. Als beloning hebben we limonade gedronken en werd er tafelvoetbal gespeeld. Na de pauze gingen we met een parachute allemaal leuke dingen doen. We moesten bijvoorbeeld een bootje (de bal) proberen op de woeste zee te laten varen. Daarna hebben we nog een super snelle estafette gedaan en als afsluiting deden we het kleurenspel. De kangoeroes moesten zo snel mogelijk naar de kleur lopen die werd opgenoemd. Het was een leuke training met veel kangoeroes waarin we veel spelletjes hebben gedaan.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info