Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter ....
 
12 October 2011 21:53 uur
De algemene ledenvergadering is weer geweest. In een overvolle clubhuis (je blijft hopen ;-) was het mij een eer om Nelie de Ridder uit te roepen tot Flukser van het Jaar. In navolging van Victor vorig jaar, mag Nelie een jaar lang de Hans Passchier bokaal in haar bezit houden. Nelie heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren positief bijgedragen aan Fluks. Naast trainer/coach van de pupillen en lid van de jeugd technische commissie heeft ze zich ingezet voor het Pinksterkamp, beachkorfbal, Kangoeroes en de activiteiten binnen de evenementencommissie. Een indrukwekkende lijst. Nelie nogmaals gefeliciteerd!!

In de algemene ledenvergadering is ook het besluit genomen om extra geld te reserveren voor ledenwerving. Nelie (ja weer zij ;-) gaat hierbij een voortrekker rol vervullen. De KNKV zal ons hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld richting de basisscholen. Afgelopen dinsdag zijn we gestart met het geven van gymlessen aan de Noordwijkse school. Op ons veld komen ze vijf dinsdagen kennis maken met korfbal. We willen hieraan een vervolg geven op de andere basisscholen. Eerst op school tijdens de gymles, daarna na schooltijd op ons veld en als afsluiting een schoolkorfbaltoernooi. Kinderen die nu al zin hebben hoeven natuurlijk niet te wachten. Heb je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje, neef of nicht die sportief is en ook graag wil korfballen, neem hem of haar mee naar de training. Als hij of zij lid wordt krijg je een kadobon van 15 euro!! Zet op het inschrijfformulier ook jou naam en het komt voor elkaar.


In alle stilte hebben we afscheid genomen van onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Nadat we twee jaar geleden waren gestopt met de papieren versie van de Fluks flits zijn we overgegaan naar een nieuwsbrief. In de praktijk bestond de nieuwsbrief het laatste jaar alleen uit een stukje van de voorzitter, de uitslagen en het westrijdprogramma. Daarom hebben we besloten de communicatie geheel via de website te doen. Dit heeft natuurlijk een nadeel. Jullie moeten de informatie halen in plaats van dat de informatie in de inbox valt. We kijken nog of we iets kunnen verzinnen waarbij je elke week of twee weken een bericht krijgt met alle nieuwe zaken op de site. Hou de site dus goed in de gaten!
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info