Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Jeugdkampioenen!!!
 
9 October 2011 21:21 uur
Afgelopen zaterdag mochten we bij Fluks alweer een aantal jeugdkampioenen huldigen! De B1, de C1 én de D1 zijn namelijk allemaal kampioen geworden!

De B1 speelde in een spannende wedstrijd gelijk en werd daarmee gedeeld kampioen met de directe tegenstander van die wedstrijd, de C1 is ongeslagen kampioen geworden door alle wedstrijden te winnen en de D1 zet de trend van vorig jaar door, door wederom met leuk spel en veel doelpunten het kampioenschap te veroveren.

Uiteraard zijn we als vereniging heel erg trots op deze teams, en niet te vergeten hun trainers/coaches: allemaal van harte gefeliciteerd!!
En vergeet niet om een gezellig teamfeestje te vieren: vanuit de vereniging is hier ook een budget voor beschikbaar, dat dit jaar zelfs is verhoogd omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugdteams een gezellige avond kunnen organiseren!

Zie het foto-album voor meer foto's van de kampioenen!

   

De competitie staat nu even stil, voordat we weer de zaal in gaan. De eerste wedstrijden staan gepland voor het weekend van 12 november. De trainingstijden voor de zaal worden binnenkort bekend gemaakt. Tot die tijd hoort ieder team van zijn eigen trainers wanneer er nog op het veld wordt getraind.

Zaterdag 29 oktober is weer de jaarlijkse Amaryllisactie: we rekenen op álle jeugdleden, om gezellig met elkaar langs de deuren te gaan om bollen te verkopen en daarmee de club te steunen.

Groeten,
de JTC
 
Toegevoegd door: Manon Oosting
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info