Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Opendag van de Kangoeroe klup
 
21 September 2011 20:01 uur
trainingsverslag zaterdag 17 september
 
Zaterdag ochtend om tien uur stonden de kangoeroes weer klaar voor een gezellige training. Jelmer en Celine stonden om 10.00 uur startklaar om te beginnen. Vandaag was Dominique er weer en zij is vanaf nu een echte kangoeroe. Thijs, Romy en Sil kwamen vandaag ook gezellig meedoen.
Toen we wilden beginnen, zat het weer niet mee en begon het te regenen. Na een paar minuutjes binnen tafelvoetballen, werd het gelukkig droog en konden we gaan beginnen aan het echte werk. We begonnen met een paar rondes kangoeroe tikkertje met ons echte kangoeroe pak om warm te worden. Bent u benieuwd naar ons kangoeroepak? Bekijk dan de foto's op de website. Na het rennen was het tijd voor iets rustigs en gingen we kijken hoe snel we de kranten van de waslijn kapot konden gooien. Ook hebben we een bootje laten varen op onze parachute. We zijn erg goed in het nadoen van een wilde zee. Hierna was iedereen wel toe aan een lekker bekertje limonade, waarna we verder gingen met het schieten op de korven. We hebben nog een spannend kleurenverhaal verteld en als laatste mochten we het kangoeroepak nog een keertje aan. Als een echte kangoeroe hebben we gesprongen naar het kangoeroebord om tennisballen te bezorgen.
Het was weer een gezellig training, waarin we veel leuke spelletjes hebben gedaan. Tot volgende week!!

Groets Lot en Anne

Ken je kinderen tussen de drie en de zes jaar oud en wil je samen een keertje komen kijken? Je bent altijd van harte welkom!!
 
Toegevoegd door:
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info