Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks komt tekort tegen effectief Velocitas
 
18 September 2011 22:07 uur

Fluks Koele Costa speelde afgelopen zaterdag een moeizame wedstrijd tegen het Leiderdorpse Velocitas. Het gebrek aan rust, overzicht en doeltreffendheid in het Noordwijkse spel en het onvermogen om Velocitas’ gevaarlijkste aanvallers aan banden te leggen, leidden tot een 11-17 verlies.

De bezoekers speelden snel en gestroomlijnd, maar moesten het in de beginfase afleggen tegen de effectiviteit van het nuchtere Noordwijkse spel (4-3). Na Fluks’ gemiste kans om in de 27e minuut via een strafworp op gelijke hoogte te komen, sloegen de Leiderdorpers direct een gat van twee punten (4-6). Deze marge bleef tot de rust gehandhaafd (5-7).

In het tweede bedrijf bleef de ploeg van Martin Ouwerkerk lang in het spoor van Velocitas, maar halverwege was de rek er voor de blauw-witten toch echt uit. In een oogwenk bouwden de bezoekers hun marge uit naar 4 punten (8-12) en was het Noordwijkse verzet gebroken. Velocitas bleef met scherp schieten en liep uiteindelijk uit tot 11-17. Jan Passchier - ingevallen voor Arno van Haarlem - omlijstte zijn invalbeurt met twee fraaie goals van afstand.

Aankomende zaterdag gaat Fluks op bezoek bij De Vinken, dat momenteel onderaan de ranglijst bungelt. De Noordwijkers zullen dit treffen moeten winnen om buiten de gevarenzone te blijven. De wedstrijd start om 15.30

Fluks - Velocitas 11 - 17 (5-7). Doelpunten Fluks
Jordy Oosting, Jan Passchier, Arno van Haarlem 2, Manon Oosting, Suzanne Zwanenbur, Christel Zwanenburg, Thomas de Boer, Donja Passies.
 

 
Toegevoegd door: René Spaanderman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info