Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Sporthal nog lang niet rond
 
13 September 2011 0:09 uur
NOORDWIJK ZH - De bouw van de nieuwe multifunctionele sporthal met zes zaaldelen gaat langer dan een jaar duren. Deze mededeling deed wethouder Gerben van Duin tijdens de vergadering van de commissie Dienstverlening, Wmo, Bestemmingsplannen (DWB) en Financiën, Sport, Greenport (FSG).
Vorige week had de wethouder een gesprek met de sportraad en de komende weken spreekt hij met de individuele verenigingen over hun ideeën en voorstellen.

Na afloop van de bijeenkomst met de Sportraad, waarbij ook vertegenwoordigers van het Northgo College en de vv Noordwijk aanwezig waren, ging de wethouder met een tevreden gevoel weg. 'Een aantal modellen voor de nieuwe sporthal zijn getoond en vragen zijn gesteld over de hoogte van de sporthal en het programma van eisen. Het plan komt nu toch wat dichterbij.'

Er blijven echter nog voldoende uitdagingen: 'Of er kan blijven worden gesport tijdens de bouw, is een inspanningsvraagstuk, want de bouw zal langer dan een jaar duren.' De komende week praat het college over de verschillende varianten en financiële kaders. Dan moet ook bekeken worden of er een parkeerkelder onder de sporthal komt of niet? Van Duin: 'In november willen we hier verder uit komen.' (bron: http://www.dichtbij.nl/duin-en-bollenstreek) 
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info