Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
De Kangoeroe Klup
 
5 September 2011 15:56 uur
Afgelopen zaterdagochtend is de Kangoeroe Klup weer gestart. Celine en Jelmer stonden om 10.00 uur te trappelen om weer te beginnen met alle spelletjes.
Om warm te worden hebben we tikkertje gedaan, helaas was het gras nog te nat voor onze favoriet: knakworsten tikkertje. Als snel zagen Lars en Stan dat het bij de Kangoeroes wel erg gezellig is en ook zij kwamen gezellig mee spelen.
Sinds vorig seizoen hebben we een heel mooi Kangoeroe Klup bord met een gat erin gekregen. Wij kunnen daar allemaal leuke spelletjes mee doen, zoals tennisballen door de opening gooien. Celine, Jelmer, Lars en Stan konden dit al heel goed.
Ondertussen was Dominique ook aangesloten en hebben we een super snelle estafette afgelegd. Na de limonade hebben we nog eventjes op de korven geschoten en in een kring gelummeld. Inmiddels scheen de zon en was het gras droog, dus konden we toch nog even knakworsten tikkertje spelen.
Volgende week trainen we weer om 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een keertje mee te komen doen. Dus ken je nog kinderen tussen de drie en zes jaar? Maak ze enthousiast voor de Kangoeroe Klup!
 
Toegevoegd door:
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info