Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Zaterdag 17 september: Fluks Quiz Night
 
1 September 2011 14:57 uur
Op zaterdag 17 september staat de zesde editie van de Fluks Quiz Night op het programma. Gelet op de overweldigende belangstelling voor de vorige edities hanteren we ook deze keer een limiet voor het aantal teams dat mee kan doen. Twintig teams is het maximum. Wil je graag meedoen? Wacht dan niet te lang met het opgeven van je team via het mailadres fluksquiz@gmail.com!
Voor wie onbekend is met het fenomeen 'kroegquizzen': de Fluks Quiz Night is een avondvullend toernooi waarin teams van maximaal vier personen onder het genot van een drankje vragen beantwoorden en tegen elkaar strijden voor de eerste plek. Er zijn acht rondes, waaronder een afbeeldingenronde en een muziekronde. Wie weet het meest? Heb je een brede algemene kennis of ben jij iemand die allerlei nutteloze feiten onthoudt? Heb je veel kennis van muziek of weet jij altijd wie de hoofdrolspeler in een film is? Het is een quiz met allerlei soorten vragen. Iedereen weet dus wel iets. Om een idee te krijgen kun je hier de vragen van de vorige keer nog een keertje bekijken.
Tip: zorg binnen je team voor variatie in leeftijd en interesses. Of maak een team met vrienden en familie. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier personen. Denk ook alvast na over een originele teamnaam. Aanmelden kan via het al genoemde mailadres (fluksquiz@gmail.com). Op de avond zelf kun je je alleen nog inschrijven als de limiet van twintig teams nog niet gehaald is.
De bar is vanaf 20.00 uur geopend en om 20.30 uur begint de quiz. Tot 17 september!

PS: voorafgaand aan de quiz is er de mogelijkheid om saté met frites te eten in de kantine. Opgeven hiervoor kan op de intekenlijst in de kantine.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info