Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Eerste training Fluks 4, 5 en 6 op 25 augustus
 
16 August 2011 22:12 uur
Komend seizoen krijgt Fluks er één selectieteam bij. Alle lagere seniorenteams verschuiven daarom een team naar beneden. Het Fluks 3 van vorig jaar wordt Fluks 4, het 'oude' vierde is vanaf nu Fluks 5 en het laatste seniorenteam is nu Fluks 6. De trainingen voor deze drie teams zijn dit jaar weer gezamelijk op donderdagavond en beginnen om 19.30 uur. De eerste training staat gepland op donderdag 25 augustus. Die avond staan er ook oefenwedstrijden voor de selectie gepland, zodat de eerste training op natuurgras zal zijn. De weken erna zal dat steeds op kunstgras zijn. Omdat we slechts een half kunstgrasveld tot onze beschikking hebben, is het wellicht handig om ook je noppenschoenen in de tas te houden. Dan kunnen we uitwijken naar het grasveld als de opkomst hoog is.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 seniorenteams
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Mag ik hier even op inhaken?
Ik heb de shirts voor de diverse teams klaar gemaakt en bij mijn lijstje wordt Fluks 3 <..> fluks 5, Fluks 4 blijft Fluks 4 en Fluks 5 <..> Fluks 6.
  
 Toegevoegd door: annemiek
  
 Teams...
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Dat was hetgeen ook bij mij bekend was. Ik heb inmiddels begrepen dat de bond deze opzet niet toestond. We zullen de shirtstassen van het 4e en het 5e dus even moeten verwisselen.
  
 Toegevoegd door: Victor
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info