Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Waar een kleine club groot in kan zijn...
 
3 July 2011 22:25 uur
De afgelopen week was voor mij en een aantal andere leden een behoorlijk drukke week. Met het beachkorfbal voor de boeg is er ieder jaar weer een flinke berg werk te verzetten. De hele week door zijn er heel wat leden in touw geweest om het toernooiprogramma te maken, alle materialen naar het strand te vervoeren, de kantine in te richten en de barbecue voor te bereiden. Gelukkig is er een vaste groep mensen die al jaren hun steentje (of in sommige gevallen een betonblok) bijdragen om alles in goede banen te leiden. Naast deze mensen krijgen we gelukkig hulp van veel leden.

Zaterdag was het dan zo ver, 5:30 uur de vogeltjes fluiten, nog geen mens op straat behalve dan die malloten van Fluks. Bij het clubhuis staan 2 aanhangers klaar met al de benodigde materialen voor het toernooi. Na wat steken en manoeuvreren staan alle materialen op het terras van de Koele Costa en kan het uitladen beginnen. Het zonnetje schijnt maar er staat een fors windje, niet echt ideaal om een grote tent op te zetten maar met de hulp van een groep jeugdleden lukt het. Na een paar uurtjes buffelen (vooral voor de speakerkabelgravers veel respect!) zijn we klaar voor het toernooi en komen de eerste teams binnendruppelen.

Buiten het niet op komen dagen van twee teams verliep het toernooi vlekkeloos. Verschillende verenigingen kwamen ons bedanken voor de leuke dag en het strak georganiseerde toernooi. Complimenten waar we als vereniging trots op mogen zijn!

Na de prijsuitreiking ging deel twee van het beachkorfbaltoernooi van start. De afsluitende barbecue en de overnachting op het korfbalveld is inmiddels een begrip geworden. In het zonnetje op het terras voor de kantine was het goed vertoeven en de BBQ crew liet zich weer van haar beste culinaire kant zien. Nadat iedereen weer fris gedoucht was barstte het feest los. De DJ wist de juiste muziek te draaien wat resulteerde in een bijna continue bomvolle kantine.

Om 2 uur was het feest afgelopen en begon de nachtcrew gelijk met het schoonmaken van de kantine. Op het korfbalveld bleven ruim 160 mensen slapen en om te zorgen dat dat allemaal goed verloopt, blijft er ieder jaar een aantal leden wakker. Een zware taak waarvan we blij zijn dat deze leden het willen uitvoeren.

Om 7 uur kwam de ontbijtcrew de nachtcrew aflossen en begon met het smeren van een paar honderd broodjes. Rond 12 uur waren al onze gasten weer onder weg naar huis en kunnen we spreken van een zeer geslaagd toernooi en feest.

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen heel erg bedanken voor zijn of haar inzet. Samen hebben we weer een geweldig toernooi neergezet!

Ps. Om het seizoen helemaal af te sluiten gaan we maandag 4-7 om 19.00 uur de kantine en de kleedkamers helemaal schoonmaken. We hopen dit jaar op wat meer mensen te mogen rekenen dan voorgaande jaren. Hoe meer mensen, hoe sneller we klaar zijn.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info