Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Amaryllisbollenachtie 10 november
 
9 November 2018 10:44 uur
De amaryllisbollenactie is elk jaar weer een mooie manier om het saldo van de clubkas op peil te houden. Het slagen van de actie is dus van groot belang voor het financieel gezond houden van de vereniging! We doen dan ook dit jaar weer een beroep op alle leden en vrijwilligers om hun steentje bij te dragen. De bollen kosten €3,50 per stukof per set van 3 voor € 10,00.

Zaterdag 10 november gaan we met z'n allen de bollen verkopen. De planning is als volgt:
  • 9.30 uur verzamelen alle chauffeurs bij de kleedkamers waar de bollen al klaar staan om ingeladen te worden. Parkeer je auto langs de korte kant van het kunstgrasveld op zo’n manier dat andere auto’s nog in- en uit kunnen rijden. Chauffeurs, denk aan een busje voor het (wissel)geld.
  • 9.30 uur is iedereen van Fluks in de kantine aanwezig om aan te melden en instructies te krijgen. Ook niet spelende leden en recreanten of ouders die hun steentje willen bijdragen kunnen we heel goed gebruiken! Meteen bij aankomst even melden bij Bram zodat we weten of iedereen er is en de wijken ingedeeld kunnen worden. Alle leden die een club sweater of jas hebben verzoeken we deze aan te trekken zodat we goed herkenbaar zijn in het dorp.
  • 10.00 uur start de verkoop. 
  • Vanaf 12.30 uur gaat iedere ploeg wat drinken op de koffieadressen.

Vanaf ongeveer 15.00 uur kunnen de wijken afgewerkt zijn (de jongste kinderen zullen wat eerder stoppen). Als alle wijken zijn afgewerkt gaan we aan de soep met broodjes in de kantine. 

We rekenen op een ieder zijn hulp!

Gr. Victor VerloopAlvast amaryllisbollen bestellen? Dat kan!
Klik in het menu bovenaan de website op Amaryllisbollenactie en vul het formulier in. De bollen worden dan maandag 12 november tussen 19:00 en 21:00 uur bij je thuisbezorgd.

Parkeren...
Parkeren is sinds het afsluiten van het oude Bollenbad terrein lastig. Kom daarom zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar het clubgebouw. Zet je fiets in de rekken en houd de doorgang voor auto's vrij zodat we veilig met auto's kunnen passeren om de wijken te bevoorraden.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info