Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Gezocht: contactouders
 
28 September 2018 22:39 uur
Dit seizoen wil Fluks gaan werken met contactouders. Een contact ouder is de verbinding tussen de JTC en ouders van de jeugdteams.

Natuurlijk hoeft niet alles door de contactouder te worden opgepakt, maar deze zorgt er wel voor dat belangrijke zaken die binnen het team spelen worden doorgegeven aan de JTC. En andersom kan de contactouder ook helpen met informatie vanuit Fluks naar de ouders. Via contactouders hopen we de communicatie tussen teams (ouders en kinderen) en JTC nog verder te verbeteren.

Voorbeelden van `taken` van de contact ouder:
  • Problemen onderling binnen het team (ruzie, pesten, samenstelling team, problemen met trainer/coach, onvrede etc) doorgeven aan JTC. Vooral een signalerende rol, je hoeft het niet xelf op te lossen.
  • Langdurig zieken doorgeven aan JTC.
  • Doorgeven van belangrijke informatie van Fluks naar de ouders
  • Indien nodig coach / trainer ondersteunen (bijv. bij het organiseren van teamuitje)
Per jeugdteam zal gezocht worden naar 1 contact ouder. Is dit iets voor jou, dan graag een mailtje naar jtc@ckvfluks.nl of een appje naar 06-36305818
Vanuit de JTC zal Marijke de Roode het aanspreekpunt zijn.

Bij meerdere aanmeldingen per team zal de JTC een keuze maken. Ieder jaar zal er een andere contactouder worden gekozen.

Groeten,
JTC
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info