Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Pinksterkamp, de laatste info
 
15 May 2018 21:47 uur
Nog een paar dagen en dan is het alweer zover, we vertrekken dan naar Kootwijk voor een super leuk pinksterkamp! Dit jaar gaan we met een record aantal van 49 kinderen en 15 leiders! Op de Pinksterkampwebsite (www.ckvfluks.nl/tmp/pinksterkamp) vind je alle benodigde informatie zoals een paklijst, routebeschrijving en hieronder vind je het vervoerschema. Heb je (of je ouders) vragen? Kijk dan eerst op deze website, staat het antwoord er niet tussen dan kan je bellen met Victor. Gebruik bij het inpakken van je tas de checklist zodat je niets kan vergeten.

De weersvoorspellingen voor het weekend zien er prima uit, toch willen we graag extra benadrukken dat alle kinderen voldoende kleding mee moeten krijgen. Denk vooral aan een extra paar sokken, een extra lange broek, een (waterdichte) jas of regen jas en stevige schoenen waarop een flink stuk gelopen kan worden. Mochten we een regenbui krijgen dan zijn we daar tenminste goed op voorbereid.

Gebruikt uw kind medicijnen die ook tijdens het kamp toegediend moeten worden, dan zijn we hier graag van op de hoogte. Wilt u de naam van het medicijn, de frequentie en wijze van toedienen op een papiertje aan de leiding overhandigen? Eventueel kunnen de medicijnen gekoeld bewaard worden in de koelkast. Tijdens het kamp gaan we zwemmen, kan uw kind niet zwemmen meld dit dan nadrukkelijk bij de leiding.

Komende vrijdag vertrekken we om 18:00 uur vanaf het Fluks terrein. Voor één keer mag er naar beneden het terrein op gereden worden. Parkeer aub uw auto bij de speeltuin en vlak langs het korfbalveld zodat alle auto’s op het terrein kunnen.

De ouders van volgende kinderen hebben zich opgegeven om te rijden:
Heen:
Esmay de Jong, Imme Mourits, Liam van Haarlem, Nienke Vrolijk, Thijs de Roode, Jelmer van der Slot, Loes den Elzen, Maaike Peschier (in de auto van Victor), Maud Dieben, Romy van der Niet, Zoey Schoneveld, Cees Heemskerk, Nienke Schoenmaker, Rosanne Langeveld, Yara Speelman

Terug:
Esmay de Jong, Esmee van Rijn, Nienke Vrolijk, Cees Heemskerk (in de auto van Victor), Daan Steenvoorden, Jelmer van der Slot, Jonne Philippo, Loes den Elzen, Maud Dieben, Romy van der Niet, Rosanne Langeveld, Sanne Heemskerk, Juul van Tol, Nienke Schoenmaker, Yara Speelman, Zoey Schoneveld, Thijs Geraerts

Bij aankomst op de camping kan er op het parkeerterrein VOOR de slagboom geparkeerd worden, het laatste kleine stukje naar het kampterrein moet even gelopen worden. Mocht het parkeerterrein vol zijn dan kan er langs de toegangsweg in de berm geparkeerd worden. Gelieve NIET bij de receptie te vragen de slagboom te openen. De koffie en thee staat klaar op het kampterrein voor de ouders!

We verwachten de chauffeurs voor de terugreis maandag vanaf 12.00 uur op het kampterrein zodat we om 12.30 uur, na het maken van een groepsfoto, richting Noordwijk kunnen rijden.

Tot vrijdag 18:00 uur!

De kampleiding
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info