Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Fluks 1 verliest nipt van ESDO 1
 
15 April 2018 9:17 uur
Zaterdag 14 april trad het vlaggenschip van Fluks 1 aan tegen ESDO 1. Waar Fluks 1 het aan het begin van het seizoen nog veel moeite had  met de ploeg uit Kockengen, waren de ploegen deze middag meer aan elkaar gewaagd. Fluks begon matig aan de wedstrijd, waardoor de score al snel uitliep naar 1-5. Een sterkere fase erna voor Fluks resulteerde in een ruststand van 5-9. Na de rust werd er aan beide kanten van het veld goed verdedigd, waardoor de score lange tijd gelijk bleef. Met de jonge invallers Joek Kwakernaak, Demi van Duin en Joella van Baren uit de A1 en de ervaren Nick Lumoindong bracht trainer Mud extra energie in de ploeg, wat resulteerde in een eindstand van 7-11. Marlou Passchier was topscoorder met 3 doelpunten.

Fluks 2 wist niet te winnen van KIOS 4 uit Nieuw-Vennep (14-9). Fluks 3 trad aan tegen TOP 11 en won daar, met dank aan diverse invallers, overtuigend van de ploeg uit Sassenheim met 14-16. Fluks A1 had geen moeite met VZOD A2 en won gemakkelijk met 22-10, onder leiding van gelegenheidscoaches Maurits van der Vos en Bram Baalbergen. Daan Steenvoorden wist maar liefst 8 doelpunten maken; Joek Kwakernaak scoorde er 6. Daarnaast hebben diverse jeugdteams gewonnen, waaronder de 2-17 overwinning van Fluks D1 tegen SDO D2.

De dag werd afgesloten met een gezellige quiz in de kantine van Fluks. Het team van MSV Handbal ging daar uiteindelijk met de overwinning vandoor, waar de 2e plek werd bezet door een team van een Flukslid zelf met diverse vrienden.

Komende zaterdag 21 april treedt Fluks 1 aan tegen de welbekende ‘De Corvers 1’ uit Hilversum om 15:30. Op het veld van Fluks spelen diverse jeugdteams thuis en speelt Fluks 3 om 14:30 tegen Tempo 8. 

 
 
Toegevoegd door: Bram Baalbergen
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info