Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Fluks Sport Fun 2018 zeer geslaagd
 
8 April 2018 18:17 uur
Op de eerste mooie lentedag van het jaar verzamelden de Noordwijkse scholen zich op het korfbalveld. De kangoeroetraining was met twintig kindjes een groot succes vol spelletjes en gezelligheid. Tegelijkertijd streden de groepen 3 t/m 8 van de bassischolen in korte wedstrijdjes om de overwinning in hun poule. Tussen de wedstrijden door was er voor alle kinderen een heerlijke mandarijn van de Albert Heijn of appeltje van makelaar de Bruijn om even lekker bij te komen.
 
Bij groep 3/4 gingen de Snelle witte tijgertjes er uiteindelijk vandoor met de eerste prijs. Bij groep 5/6 ging de eerste prijs naar FC Barcelona. In groep 7/8 was het een spannende strijd, waarbij Team Jan op doelsaldo eerste werd in de poule, gevolgd door FC Smikkelkaas. Gerben van Duin was erbij om de prijzen uit te reiken. De speciale prijs voor de 'beste speller van het toernooi' ging naar Jelle van Klavertje 2.
 
We willen alle ouders, kinderen, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor deze heerlijke dag!!
Wij kijken vast uit naar volgend jaar.
 
De Fluks Sport Fun commissie

Op onze site vind je onder het kopje "fotoalbum" de foto's van dit mooie evenement.
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info