Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     

Welkom bij Fluks Korfbal!
Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50

Rooster scheidsrechters 2e veldseizoen
 
17 March 2018 13:48 uur

Beste Fluksers,

Het tweede veldseizoen 2017-2018 is weer bekend en daarmee ook het rooster voor het fluiten van onze competitiethuiswedstrijden. De oefenwedstijden zijn al geregeld. Voor het fluiten van de thuiswedstrijden kunnen alle seniorenleden en laatstejaars junioren (A1) worden ingedeeld. De A1-ers krijgen bij het fluiten van hun eerste wedstrijd(en) begeleiding van Ramses Duindam, Andre Houwaart of Ton Westgeest.

Bij het opstellen van het schema is rekening gehouden met het spelen van je eigen wedstijden en het coachen van je team. Mocht er toch een foutje ingeslopen zijn, laat dit zo snel mogelijk weten. Natuurlijk zijn er ook leden die moeite hebben met het fluiten van wedstrijden. Hiervoor is begeleiding beschikbaar of we vinden een andere oplossing.

Naast het onderstaande overzicht is deze ook op de Flukssite te bij het Competitieoverzicht én in de KNKV Wedstrijden app.

Als scheidsrechter  heb je nodig: een fluitje, pen, notitieblokje, stopwatch/timer en de KNKV-app voor goedkeuren van de spelende teams en het registreren van de uitslag. Graag ook op tijd (ca. 15 min voor aanvang) aanwezig zijn.

Hieronder het overzicht voor de scheidsrechters voor de het hele 2e veldseizoen. Als je niet kunt dan graag onderling ruilen. Als ruilen écht niet lukt of je wilt begeleiding/caoching van Andre, Ramses of Ton kun je contact opnemen via scheidsrechter@ckvfluks.nl

Overzicht ==> Alle wijzigingen zijn verwerkt in het competitieoverzicht. en in de KNKV-app


 
Toegevoegd door: Ton Westgeest
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info