Home

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op Pinksterkamp! Net als vorig jaar gaan we weer naar Kootwijk. Op vrijdag 2 juni vertrekken we en maandag 5 juni komen we terug. Zit je in de E1, E2, D1, C1, B2 of B1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je ook dit jaar weer mee!

Aanmelden:
Aanmelden gaat via deze website. Klik in het menu aan de linker kant op "Aanmelden" en vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL. Maak je het geld liever op een ander tijdstip over? Kies dan voor overschrijving en je krijgt een e-mail met een factuur.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de lijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan. Betaal je via iDEAL, dan staat je naam gelijk op de site, betaal je via overschrijving, dan duurt het wat langer.

Zorg dat je in ieder geval je zorgverzekeringspasje bij de hand hebt! Bij aanmelden heb je je polisnummer nodig.

Agenda:
Vrijdag 2 juni 18.00 uur
We vertrekken met de hele groep vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld. Van te voren wel even thuis eten! Één week voor het kamp zullen we op deze pagina aangeven welke ouders zich hebben opgegeven om te rijden. Alle bagage gaat vandaag mee in de auto's.

Maandag 5 juni 12.00 uur
We verwachten de chauffeurs op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. De ouders die zich opgegeven hebben om terug te rijden worden op deze pagina weergegeven.

Maandag 5 juni 13.30 uur
We komen nu ongeveer weer aan in Noordwijk. Je ouders kunnen je komen afhalen.

Wat gaan we doen op het kamp?
Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende onderdelen.

Wat kost het kamp?
Het kamp kost € 60,00 per deelnemer. 

Tentjes...
Fluks heeft 6 stuks 8 persoons slaaptenten, het merendeel van de kinderen kan hier dus in slapen. Sommige kinderen vinden het erg leuk om een eigen tentje mee te nemen. Natuurlijk zijn deze tentjes zeer welkom om het aantal slaapplaatsen uit te breiden. Indien je een eigen tentje meeneemt, geef dit dan aan op het aanmeldformulier zodat wij het aantal beschikbare slaapplaatsen kunnen controleren.

Algemeen:
Mochten zich medische calamiteiten voordoen (we hopen uiteraard van niet), dan is het soms noodzakelijk aan te kunnen tonen waar men verzekerd is We verzoeken u bij aanmelden aan te geven waar uw zoon/dochter is verzekerd en wat het verzekeringsnummer is.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 2 juni beantwoord moeten worden neem dan contact op met Bram Baalbergen (06-29832262) of Victor Verloop (06-28172628). Op de "vragen" pagina staan ook verschillende antwoorden op veel gestelde vragen.

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding